top of page
pexels-vedanti-245250.jpg

TEGELASSORTIMENT

Bij Das Tegelstudio ben je aan het juiste adres voor unieke en betaalbare tegels. Wij presenteren een ruim aanbod in diverse kleuren en formaten.

VLOERTEGELS

Bij Das Tegelstudio ben je aan het juiste adres voor unieke en betaalbare vloertegels. Wij presenteren een ruim aanbod in diverse kleuren en formaten. Voor tegels op jouw terras, aangebracht op traditionele manier of op tegeldragers, is Das Tegelstudio dé partner.

Sand-web-1.jpeg
Celli-30x60-glans.jpeg

WANDTEGELS

Naast een moderne wandtegel in verschillende formaten, vind je bij ons ook stroken tegels, mozaïek en handvormtegels. Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk onze uitgebreide, betaalbare collectie!

VINTAGE TEGELS

Vintage tegels zijn een van dé trends van dit moment. En het allermooiste is dat deze tegels ook daadwerkelijk op verschillende plekken in huis te plaatsen zijn, omdat ze van keramiek gemaakt zijn. Vintage tegels in de keuken, badkamer, woonkamer of hal. We beschikken over een groot assortiment met betaalbare prijzen. Klik hier om ons assortiment te bekijken.

Menta_2x20-minimali-web.jpeg
POETRY-STONE-PIRENEI-GREY-120X120_01.jpeg

KERAMISCHE TEGELS

Ben je op zoek naar keramische tegels voor op de vloer of op de wand? Kom dan eens naar onze showroom (Waterlaat in Bergeijk). Daar hebben we een ruim assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Het voordeel van keramische tegels is dat ze slijt-, kras- en vuurvast zijn. Onze tegels zijn beschikbaar in diverse looks, zodat je altijd wel een vloer- of wandtegel vindt die bij jouw smaak en stijl past!

MOZAÏEK TEGELS

Op zoek naar mozaïek tegels? Bij Das Tegelstudio ben je aan het juiste adres! De mozaïek tegel is een chic product dat geschikt is voor vele toepassingen. Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils tegen betaalbare prijzen.

Klik hier om ons assortiment te bekijken.

Marmer-Wit-48x48_edited.jpg
bottom of page